Inschrijven


Home » Inschrijven

Inschrijven TalentendagenKNVB-categorieën:

  • Mini’s t/m Onder 15 – 6 t/m 14 jaar

Kosten:

  • € 19,00 één dag
  • € 35,00 twee dagen
  • € 45,00 drie dagen

Voetbal Talentendag(en)

We hebben allemaal de droom om profvoetballer te worden en dan mooie wedstrijden te spelen tegen sterke tegenstanders. Door hard te werken op de trainingen en wedstrijden, kan je in de picture komen bij de scouts van een BVO. Bij ons staat plezier voorop, daarnaast is discipline en hard werken de basis voor een succesvolle dag.

Voetbalschool On Tour heeft door haar unieke samenwerking met Keepersschool On Tour voor zowel voetballers / voetbalsters en keepers de ideale leerschool om jezelf te verbeteren als speler of keeper.  Daarnaast werken wij veel met jonge trainers, die zowel voetballen, als een opleiding volgen, waar zij dagelijks met kinderen omgaan. Doordat wij inschrijfgeld laag houden, willen wij iedereen te kans geven zich te ontwikkelen.

Ben je tussen de 6 en 15 jaar oud en gek op voetbal? Dan zijn onze dagen echt iets voor jou!

Programma

Wij werken met leeftijdscategorieën, waarbij je op kwaliteit wordt ingedeeld. We hanteren altijd een maximum van 10 spelers of speelster in een groep. Verder bestaan de dagen uit het breed motorisch ontwikkelen van de kinderen, door diverse voetbalvormen aan te bieden, die ze op de eigen voetbalclub niet altijd krijgen.

09:30 – 09:45 uur aankomst van de jongens en meiden
10:00 – 12:00 uur diverse trainingen
12:00 – 12:30 uur lunch (zelf meenemen)
12:30 –  14:30 uur middagprogramma met diverse spelvormen
14:30 – 14:45 uur afsluiting
14.45 – 15:00 uur jongens en meiden naar huis

Na afloop krijg je uit handen van je trainer ook een mooi aandenken mee naar huis! Deelname is voor jongen en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar en kost 19 euro per dag en 35 euro voor twee dagen. Je hoeft niet lid te zijn van een voetbalclub.

Coaching trainers

Wij coachen in positieve zin de uitvoering, leggen het stil om duidelijk aan te geven dat iets goed gaat i.p.v. stil te leggen en te benadrukken wat fout gaat. Dit is voor velen in de sport een moeilijk gegeven. Het is immers veel makkelijker om foute dingen te herkennen dan de juiste dingen. Het is onze taak om deze leermethode goed uit te voeren en als vanzelfsprekend te laten ervaren om zodoende een super fijn en veilig klimaat voor alle deelnemers te creëren.

Scouts profclubs

Op onze voetbaldagen zijn de laatste jaren al diverse scouts gesignaleerd van onder andere Ajax, PSV, Vitesse, NEC en De Graafschap. De kans bestaat dat je opvalt op één van onze dagen en dat je wordt opgeschreven door één van de scouts van de BVO clubs. Wij nodigen elke editie van onze dagen diverse clubs uit om te komen kijken bij ons.

Neem contact op voor meer informatie over Voetbalschool on Tour of neem een kijkje in onze webshop.