Privacybeleid


Home » Privacybeleid

voetbalschoolontour.nl Privacybeleid

Hier vind je de privacyverklaring van voetbalschoolontour.nl. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door voetbalschoolontour.nl.
In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.
De privacyverklaring kan soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom aan te raden deze periodiek te lezen.
Vind je het niet prettig als wij je gegevens opslaan dan verzoek ik je contact met ons op te nemen.
Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door voetbalschoolontour.nl, deze worden hieronder toegelicht.

Formulieren

Jouw gegevens worden verzameld als je contact opneemt via het contactformulier. In dit formulier vragen wij naar je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Dit zijn de benodigde gegevens voor het maken van het eerste contact. Na het contact zullen de gegevens worden bewaard in ons archief totdat ons contact stopt en deze worden niet gedeeld met derden. Naast het contactformulier zijn er nog andere formulieren binnen de website, waarbij we de gegevens zullen bewaren in ons archief.

Reacties

voetbalschoolontour.nl geeft je de mogelijkheid een reactie te geven. Hier vragen we je naam en e-mailadres voor. De gegevens worden onbeperkt bewaard en niet gedeeld met derden.

De gegevens die voetbalschoolontour.nl ontvangt en verwerkt worden ook opgeslagen op de servers van Mijn Domein. Op www.mijndomein.nl kan je vinden hoe zij omgaan met alle ontvangen gegevens. Het onderhoud & beheer van voetbalschoolontour.nl wordt verricht door MediaMaus. Op www.mediamaus.nl kan je vinden hoe zij omgaan met alle ontvangen gegevens.

Google Anlytics

voetbalschoolontour.nl maakt gebruik van Google Analytics. De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem en dus niet verbonden aan jouw naam en verdere gegevens. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Cookies

Om de website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op jouw computer zetten, zogenaamde cookies. De meeste grote websites doen dit. Wat zijn cookies? Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op jouw computer of mobiel toestel opslaat wanneer je de site bezoekt. Zo onthoudt de website de pagina’s die jij hebt bezocht en jouw voorkeuren (zoals gebruikersnaam, taal, lettergrootte en andere voorkeuren) zodat je die niet bij ieder bezoek aan de site opnieuw hoeft in te vullen. Op enkele pagina’s registreren we in cookies jouw weergavevoorkeuren, zoals contrastkleur en lettergrootte, of je een enquête over onze site al hebt beantwoord (zodat we het je niet opnieuw vragen) en of je al dan niet akkoord gaat met het gebruik van cookies op onze site. Sommige video’s op onze site gebruiken ook een cookie om anonieme statistieken op te stellen over hoe je die video hebt gevonden en welke video’s je hebt bekeken. Deze website werkt ook zonder cookies, maar met cookies wordt hij wel gebruiksvriendelijker. Je kunt cookies dus wissen of blokkeren, maar sommige onderdelen van de site zullen dan niet (naar behoren) werken. De informatie die de cookies verzamelen, wordt niet gebruikt om je te identificeren en wij delen de statistische gegevens niet met derden. Deze cookies worden ook niet voor andere dan de hierboven beschreven doeleinden gebruikt. Hoe kom je meer te weten en wat kan je met de cookies doen? Je kunt cookies altijd controleren en/of wissen. Meer hierover lees je op aboutcookies.org. Je kunt alle cookies op jouw computer wissen en je kunt jouw browser zo instellen dat cookies geblokkeerd worden. Dit betekent wel dat je daarna jouw voorkeuren bij ieder bezoek opnieuw moet instellen en dat sommige delen van de website niet (naar behoren) werken.

Social Media

Facebook, Instagram en YouTube

Op deze website worden Social Media plugins van Facebook, Instagram en Google (YouTube) gebruikt. Daarbij gaat het om aanbiedingen van de Amerikaanse firma’s Facebook en Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“)).

Als je een website bezoekt die zo’n plugin bevat, brengt jouw browser een verbinding met Facebook of Google tot stand en worden de inhouden van deze pagina’s geladen. Jouw bezoek aan deze website kan daardoor zo nodig door Facebook, Instagram en Google worden getraceerd, ook wanneer je de functie van de social plugin niet actief gebruikt. Als je beschikt over een account bij Facebook, Instagram of Google, dan kan je zo’n social plugin gebruiken en kan je zo informatie met je vrienden delen. Wij hebben geen invloed op de inhoud van de plugin en de overdracht van informatie. Via de door ons gebruikte Facebook-Pixel, krijgt Facebook de melding dat je met jouw IP-adres onze website hebt bezocht en kan het jouw bezoek aan jouw gebruikersaccount toewijzen. De informatie die zo verkregen wordt, kunnen we voor de weergave van Facebook advertenties gebruiken. Wij willen je erop wijzen dat wij als eigenaar van de website geen kennis hebben van de inhoud van de overgedragen gegevens noch van hun gebruik door Facebook. Indien je niet wilt dat gegevens worden verzameld via Custom Audience, kan je dit hier deactiveren. Op hun website stellen Facebook, Instagram en Google gedetailleerde informatie over de omvang, het type, het doel en verdere verwerking van jouw gegevens ter beschikking. Hier vind je ook meer informatie over jouw rechten en de mogelijke instellingen om je privacy te beschermen.

Gegevensbescherming bij Facebook: //www.facebook.com/about/privacy
Gegevensbescherming bij Instagram: //help.instagram.com/196883487377501/
Gegevensbescherming bij Google: //www.google.com/intl/de/policies/privacy

Afmelden

Door je af te melden op de sites van de sociale netwerken alsook door het verwijderen van geplaatste cookies kan je vermijden dat sociale netwerken tijdens je bezoek aan onze site de over jou verzamelde informatie aan jouw gebruikersaccount bij het betreffende sociale netwerk wordt toegewezen.

Als je niet wilt dat sociale netwerken de verzamelde gegevens direct aan jouw profiel toewijzen, moet je jezelf voor je bezoek aan onze website afmelden bij de betreffende sociale netwerken. Je kunt het laden van de plugin ook met add-ons voor jouw browser helemaal verhinderen, bv. met een script-blocker zoals „NoScript“. Dit vind je op: //noscript.net.

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen kopieën gemaakt. De persoonsgegevens die door voetbalschoolontour.nl of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn allen beveiligd met een wachtwoord.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacy verklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.

Recht op inzage

Je hebt het recht om te allen tijde jouw gegevens op te vragen die bij voetbalschoolontour.nl vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie

Wil je je gegevens aan laten passen? Dan doe je dit door een e-mail te sturen.

Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij voetbalschoolontour.nl vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van je gegevens. Dit doe je door een e-mail te sturen.

Recht op overdracht

Mocht je de gegevens die wij hebben, nodig hebben om over te stappen naar een andere partij of dienst, dan heb je recht op overdracht. Wij kunnen hierbij jouw gegevens overdragen aan de andere partij. Dit doe je door een e-mail te sturen.

Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vindt dat wij niet op de juiste manier zijn omgegaan met jouw gegevens. Dit kan je hier doen: //autoriteitpersoonsgegevens.nl

Recht op stop gegevensgebruik

Wil je niet meer dat voetbalschoolontour.nl jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen hiervan. Dit doe je door een e-mail te sturen.
Indien je nog vragen hebt over onze site of deze privacyverklaring kun je contact met ons opnemen.

www.voetbalschoolontour.nl
Voetbalschool On Tour
Koeweide 46
6931 WG, Westervoort

KVK 65210905

info@voetbalschoolontour.nl

Neem contact op voor meer informatie over Voetbalschool on Tour of neem een kijkje in onze webshop.